ميان وعده شيرين اما كم كالري
 برترین مجله اینترنتی ایران


مدت زمان آماده‌سازي: 10 دقيقه
مدت زمان پخت: 20 دقيقه



مواد لازم :

  • روغن گياهي: 50 گرم
  • كره: 50 گرم
  • شكر: 50 گرم
  • زرده تخم‌مرغ: يك عدد
  • آرد برنج: 200 گرم
  • پودر بادام:يك قاشق غذاخوري
  • شكلات سفيد رنده شده: 50 گرم
  • پودرقند: براي تزئين



روش تهیه :

 1. روغن و شكر را در يك كاسه بزرگ بريزيد و هم بزنيد. زرده تخم‌مرغ را اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهيد.
 2.  باقي مواد را هم اضافه كنيد. خمير را به شكل گرد درآورده و درون پلاستيك به‌مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد.
 3.  خمير را از يخچال خارج كرده و روي سطحي كه با آرد آغشته شده پهن كنيد و 20 دايره از آن درآوريد.
 4.  بيسكويت‌ها راروي كاغذ روغني قرار دهيد و درون فري كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايد و حدود 20 دقيقه آن‌ها را بپزيد، به حدي كه طلايي شوند.
 5.  بيسكويت‌ها را از فر خارج كرده و بعد از سرد شدن با پودر قند تزئين كنيد.

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir

برترین مجله اینترنتی ایران